FAQ

KAJ JE SWEETSPEED ENERGY CODE IN ZAKAJ SE UPORABLJA?

Sweet Speed je naravna energijska »koda«. Naš prvi produkt, ki smo ga ustvarili, je »Sweet Speed Energy chocolate«, ki vsebuje najboljšo belgijsko čokolado, pražene lešnike, našo energijsko kodo in je brez dodanih sladkorjev. Energijsko kodo smo izpopolnili in jo vstavili v prah, ki se imenuje »Sweet Speed Energy code«. Kdorkoli je preizkusil našo čokolado, se je takoj zaljubil v božanski okus kvalitetne čokolade, kar je pa še bolj pomembno, pa so bili vsi pozitivno presenečeni nad nivojem energije, ki jim jo je prinesla čokolada. Energy code je vse to povzdignil na višji nivo. Bili smo presenečeni nad rezultatom Energy cod-a, ki je presegel vsa naša pričakovanja, saj z eno dozo Energy cod-a dobimo za 4-6 ur čiste energije!
Prednost Energy Cod-a je, da si lahko napitek pripraviš kjerkoli si. Potrebuješ le vodo, Sweet Speed shaker in naš Energy Code!

ALI SWEETSPEED ENERGY CODE RES DELUJE?

Ja, res deluje! Pravzaprav, Sweet Speed Energy code deluje tako dobro, da mu zaupajo ljudje iz celega sveta! Youtuber-ji, nogometaši, motoristi, košarkarji, plezalci, plesalci, velika tehnična podjetja in še!

KOLIKO ČASA POTREBUJE SWEETSPEED ENERGY CODE, DA ZAČNE DELOVATI? KOLIKO ČASA TRAJA TA UČINEK?

Po zaužitju enega odmerka Sweet Speed Energy code traja približno 5 do 15 minut, da se želeni učinki opazijo. Dvig energije in fokusa pa traja od 4-6 ur! Ampak ne pozabite, vaše telo ob zaužitju energijske kode v telo sprejme 0% sladkorja, torej ne pride do tako imenovanega »crasha«, ampak telo prejme »čisto« energijo.

KOLIKO ODMERKOV JE V SWEET SPEED-U?

V Sweet Speed Energy cod-u je 40 odmerkov, kjer en odmerek stane 0,75 €. Torej je ceneje kot ena skodelica kave in še več energije dobiš. Obstaja tudi možnost naročila samo 3 odmerkov, ki stanejo 2,49 € po odmerku, tako da lahko poizkusite ali je ENERGY CODE pravi za vas in se ob tem še prepričate, da resnično deluje.

ALI JE SWEET SPEED VAREN ZA VSE?

Vsi naši produkti so narejeni iz naravnih sestavin. Sweet Speed Energy code je sugar-free, gluten-free in vsebuje vitamine ( C, B-kompleks, D). Ampak kot vsak kofeinsko vsebujoči produkt je nadzor nad uživanjem ključen. Če ste še zmeraj neprepričani ali lahko uživate naše produkte, nam prosim pišite na naš mail: info@sweetspeed.eu, kjer vam z veseljem svetujemo.

KAKŠNEGA OKUSA JE SWEET SPEED?

Trenutno imamo na voljo 3 okuse Sweet Speed Energy cod-a. To so: Jagoda, Pomaranča in Berry mix.

KOLIKO KOFEINA JE V SWEET SPEED-U?

V Energy codu je okoli 145 mg kofeina na en odmerek, kolikor najdete tudi v energijskih pijačah ali večjih skodelicah kave. Če ste občutljivi na kofein se pred uporabo prosim posvetite z vašim zdravnikom, lahko pa nam pišete na mail: info@sweetspeed.eu, kjer vam z veseljem svetujemo.

KOLIKO SLADKORJA JE V ENERGY CODU?

Nič. V Energy codu ni sladkorja.

ALI SO VAŠI PRODUKTI ODOBRENI S STRANI FDA/EMA?

Sweet Speed Energy Code in Energy chocolate sta suplementa oziroma nadomestilo k prehrani in ne zdravila. Za razliko od zdravil, ki zahtevajo potrditev s strani FDA ( Food and Drug Administration) in EMA (European Medicines Agency), nadomestila k prehrani NE potrebujejo, da so potrjene s strani FDA in EMA. Ne glede na to, pa imejte v vednosti, da je SWEET SPEED narejen v FDA-certificiranih območjih in je 100 % skladen s pravili FDA in EMA. Ta območja so kontrolirana s strani FDA in EMA, ki so pregledana in izpolnjujejo zahteve Evropske agencije za zdravila (EMA) in FDA ( Food and Drug Administration) FDA .